HINNASTO

(Hintoihin lisätään ALV 24%)

Äänitys:
Tunti: 40e
Puoli päivää (<4h) 150e
Päivä (n 8 tuntia) 280e

Miksaus:
Yksi kappale 300e (+masterointi 320e)
2-5 kappaletta: 280e / kappale
yli 5 kappaletta: 265e / kappale

Budjettimiksaus:
Mikäli teet kasan biisejä joissa instrumentaatio ja sen tallennusolosuhteet pysyvät jotakuinkin samoina, voit tehdä budjettimiksauksen. Budjettimiksauksessa miksataan yksi kappale valmiiksi ja käytetään sen säätöjä soveltuvin osin muihin. Siinä missä miksauksen hienomekaniikkaa normaalimiksauksessa säädetään reilu päivä, tehdään tarvittavat ”yleiset linjat” kappalekohtaisesti muutamassa tunnissa. Budjettimiksaus ei tarkoita huonoa miksausta, hieman laveampaa pensseliä vain. Herrasen budjettimiksaukset saundaavat usein paremmalta kuin muiden pitkään hieromat eikä hinta isommalle kasalle biisejä nouse kohtuuttomaksi pienempituloisellekaan.

Budjettimiksaus 2 kappaletta 500e ja jokaisesta lisäkappaleesta 100e lisämaksu. Mikäli haluat budjettimiksatuista biiseistä jonkun ”tarkempaan käsittelyyn” se onnistuu lisämaksusta samantien tai vaikka myöhemmin.

Masterointi:
45e / kappale tai 50e jokainen alkava 10min.

Laulujen viritys:
50e / raita tai 280e / päivä

Studiomuusikkopalvelut:
Lähetä pohjaraita, ole mukana etänä, tule paikalle tai odota malttamattomana tuloksia missä haluat. Voit halutessasi antaa tarkat askelmerkit tai pyytää artistia soveltamaan. Jos haluat voit määritellä erilaisia specsejä kuten rumpujen vireen, mikitysen, etuasteet, laulukompressori, laulusaundi, tunnetila, montako stemmaa jnejnejne. Tällaisen etästudiomuusikkopalvelun käyttäminen on sinulle paljon edullisempaa ja vaivattomampaa kuin studion ja äänittäjän varaaminen, soittajan kutsuminen paikalle.

Rumpuraita:
150e / raita tai 300e / päivä. Rummut toimitetaan ZIP-pakattuna pakettina, 16-20 raidan moniraitatallenteina valintojesi mukaan.

Bassoraita:
100e / raita tai 300e / päivä

Laulustemmat:
Pari raitaa, yksi stemma tai tuplaus tms 50e
Isompi kööri (4 raitaa / stemma x 4 stemmaa = 16 raitaa) 150e tai 300e / päivä.

Tilat:
Noise Floor studio koostuu kahdesta tilasta, yhdistetystä soittohuone-loungetilasta ja tarkkaamosta. Huolimatta tilan pienehköstä koosta, pystyy siinä äänittämään mm. rumpuambiensseja. Studio on hyvien kulkuyhteyksien päässä, junalle ja bussille ovelta n. 100 metriä, pihassa on hyvin parkkitilaa autoille. Roudaus onnistuu ajamalla auto ovelle asti ja nostamalla tavarat sisään. Läheltä löytyy kaikki mitä tarvitaan, kauppa, pari ruokaravintolaa ja kahvila. Tapanila on viihtyisä taiteilijaystävällinen alue.